Wegens het Corona virus kan de levertijd van DHL en PostNL langer duren dan gebruikelijk.

 

Verzenden & retourneren:

Verzendmethode Nederland België
DHL afhaalpunt € 4,50 € 9,00 / € 12,00 / € 14,00 / €17,00
DHL thuis bezorgd € 5,75 € 9,75 / € 12,75 / € 14,75 / €17,75
PostNL brievenbuspakje € 4,00 nvt
PostNL afhaalpunt € 6.25 nvt
PostNL thuis bezorgd € 6,75 nvt

Verzenden:

 

Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Nederland

Binnen Nederland worden pakketjes die door de brievenbus passen verzonden als PostNL brievenbuspakket. Hierbij ontvang je een track & trace code. 
Bij de reguliere pakketpost kan gekozen worden uit bezorging naar een afhaalpunt of naar je huisadres.
Ook kan er gekozen voor DHL. Dit kan bezorgd worden naar een afhaalpunt of naar je huisadres.

 

 

Na het toevoegen van producten in de winkelwagen kan je de verzendmethode kiezen in het bestelproces. Kies je voor een afhaalpunt van DHL of PostNL?  Dan kan je het door jouw gekozen afhaalpunt selecteren op de kaart. Let op, de PostNL en DHL afhaalpunten staan door elkaar in de lijst. Kijk als u kiest voor bezorging naar een afhaalpunt goed of het juiste afhaalpunt is geselecteerd bij de gekozen verzendservice. Als er gekozen is voor een afhaalpunt en deze niet is aangegeven bij de bestelling, dan stuurt De Oranje Kat de bestelling het naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt van de gekozen verzendservice.
Ook als er betaald is voor DHL en gekozen is voor een PostNL afhaalpunt of levering, wordt de bestelling verzonden naar het dichtstbijzijnde DHL punt.

 

 

België 

 

Zendingen naar België worden verzonden met DHL. De prijs kan verschillen per gewicht. Pakketten naar een afleverpunt tot 2 kg kosten € 9,00. Pakketten van 2 tot 5 kg kosten  € 12,00 en pakketten van 5 tot 10 kg kosten € 14,00. 
Kies je voor verzending naar je huisadres, dan komt hier nog € 0,75 bij.

 

 

 

Retourneren:

Ben je niet blij met je aankoop? Meld binnen 14 dagen na ontvangst per email dat je je aankoop wilt retourneren. Na deze melding dient het product binnen 14 dagen retour worden gezonden. Na ontvangst en inspectie van de retourzending door De Oranje Kat krijg je je  aankoopbedrag (product + verzendkosten) teruggestort. Houdt hierbij rekening met de verwerkingsperiode van je bank.
De producten dienen in dezelfde staat worden geretourneerd als dat ze verzonden zijn door De Oranje Kat. Wanneer De Oranje Kat constateert dat een product schade heeft opgelopen door de koper of gebruikt is door de koper, dan word er geen geld retour gegeven. De koper dient het product niet voor meer te gebruiken dan om een goed beeld te krijgen van het gekochte product.

Indien je meerdere artikelen hebt besteld en niet de gehele bestelling retourneert dan worden alleen de kosten van de retour gezonden producten vergoed en niet de verzendkosten van de heen-zending.

Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden en zijn hiervan uitgezonderd bij de wet, namelijk magazines en boeken.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper. Er worden alleen retourzendingen geaccepteerd met track&trace code. Ook dient het pakket voldoende te zijn gefrankeerd.
De kosten hiervan bedragen met PostNL 4,00 voor brievenbuspakketjes of 6,75 voor pakketpost, mits online gefrankeerd.

Retourzendingen met DHL kosten 4,50 euro / 5,75 binnen Nederland.

De koper dient het product goed en degelijk te verpakken bij het retourzenden. De Oranje Kat is niet aansprakelijk voor beschadigde producten of zoekgeraakte pakketten tijdens het retourzenden. Vergoeding is hierbij niet mogelijk.